VVS

VVS-løsninger af højeste kvalitet

Hvad end der er tale om renovering af et badeværelse i en privat ejendom eller opsætning af et køkken hos en større, offentlig institution, står vi klar til at hjælpe. VVS-løsninger bør altid være baseret på de rette teknikker og desuden have lang holdbarhed, hvilket vi sikrer gennem vores mange års erfaring fra branchen.

Lang holdbarhed og høj faglighed følger med

Høj faglighed og lang holdbarhed på den enkelte løsning er en selvfølge hos os, og vi er medlem af DS-garanti, hvilket betyder at du som kunde er dækket, hvis der skulle være problemer med en løsning efterfølgende. Samtidig er dette et bevis på, at vores arbejde er af høj kvalitet, og at uanset størrelsen på en opgave, arbejder vi hårdt for at opnå et tilfredsstillende resultat. Vi løser bl.a. følgende VVS-opgaver:

  • Renovering af badeværelse, køkken mm.
  • Udskiftning og reparation af store og små VVS-installationer
  • Teknik installationer i forbindelse med VVS
  • Montering og installering samt øvrigt arbejde med varmepumper
  • Og meget, meget mere

Dine ønsker kommer først

Vi ved, at tilfredse kunder er den bedste markedsføring for et firma som os, og derfor arbejder vi altid hårdt for at sikre, at vores serviceniveau er i top, og at alle løsninger dermed er tilpasset den enkelte kundes ønsker. Dette er altafgørende for, at vi har mange kunder, der vender tilbage.

Lad os høre fra dig!

Hvis du vil høre mere om, hvilket typer af VVS-opgaver, som vi kan hjælpe med, er du velkommen til at ringe på telefon 59 32 12 72 eller skrive på mail anita.vvs@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.