Om os

Erfaring danner grundlaget for gode løsninger

Dét, som bl.a. er med til at danne grundlaget for, at vi hos Frits Jensen VVS ApS kan tilbyde professionelle og holdbare løsninger er, at vores medarbejdere er dygtige og har et højt fagligt niveau, som har rødder i vores mere end 53 års erfaring inden for VVS, kloak og blikkenslagerarbejde. Vi har i dag lige knap 15 medarbejdere, som arbejder for at skabe gode løsninger til tilfredse kunder, som vender tilbage igen og igen.

Autoriseret VVS-installatør og kloakmester

At vi gennem årene har fulgt udviklingen i vores branche betyder, at vi i dag kan kalde os autoriseret inden for både VVS-installationer og kloakarbejde, og det er en sikkerhed for vores kunder om, at alle løsninger, som vi laver, er af høj kvalitet, har lang holdbarhed og er teknisk korrekte. Vi er samtidig medlem af DS-garanti, hvilket betyder at du som kunde er sikret mod eventuelle fejl og derfor er en kvalitetssikring af alle vores løsninger.

Din alt-i-en løsning

Hvad der er med til at gøre Frits Jensen VVS helt speciel er bl.a., at vi tilbyder et væld af forskellige løsninger, og at vores personale har brede kompetencer, hvilket gør det muligt for os at hjælpe hver enkelt kunde fra start til slut. Opgavens størrelse er ikke afgørende for os – det handler om, at vi får løst den efter kundens ønsker og er med hele vejen.