Kloak

Har du problemer med kloakken?

Hvis du oplever problemer med din kloak, kan det være nødvendigt at få professionel hjælp til at finde ud af, hvad der er galt og samtidig til at løse problemet efterfølgende. Hos Frits Jensen VVS ApS kan du få hjælp til et væld af forskellige opgaver, som vedrører din kloak, og vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, hvilket giver os færdigheder til at løse opgaver af både stor og lille kaliber.

Etablering, vedligeholdelse og renovering

En kloakopgave kan dække over mange ting, og for os er det ikke opgavens type eller omfang, som har størst betydning. Vi kan hjælpe med både etablering, vedligeholdelse og renovering i forbindelse med kloakker, og uanset hvilke områder du behøver hjælp inden for, arbejder vi efter dine ønsker og går aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter, som vi benytter i vores opgaveløsning. Om der er tale om erhvervskunder, private, offentlige institutioner, boligselskaber eller noget helt femte er underordnet – vi hjælper, når der er brug for det.

Garanti for godt håndværk

Vi er garant for, at arbejdet med kloakken udføres korrekt og efter de gældende regler, og samtidig kan du være sikker på, at løsningen er både holdbar og af høj kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Står du overfor at skulle have renoveret dele af din kloak, eller er der problemer med vedligeholdelsen af samme? Så tøv ikke med at kontakte os i dag. På telefon 59 32 12 72 eller på mail anita.vvs@gmail.com kan du få et uforpligtende tilbud på din opgave.