Blikkenslager

Blikkenslager med løsninger til både private og erhverv

Leder du efter en professionel blikkenslager, som arbejder efter dine ønsker, og som kan løse mange forskellige opgaver? Så kan vi hos Frits Jensen VVS ApS helt sikkert hjælpe dig. Vi har løsninger på blikkenslageropgaver for både private og erhverv, hvor der hverken er sparet på kvalitet eller faglighed. Vi står til rådighed, når tagrenden er utæt eller når ventilationen kræver et ekstra syn og på mange andre tidspunkter, hvor der er brug for en kyndig blikkenslager.

Service i første klasse

Vi vægter højt, at den service, som vi tilbyder vores kunder ikke blot er baseret på, at vores medarbejdere er dygtige til deres arbejde, og at opgaverne derfor løses med stor præcision og omhu. Vores service er i første klasse fordi, vi altid tilpasser løsningerne til den enkelte kunde, og fordi ingen opgave er for stor eller lille til, at vi vil gøre vores bedste for at løse den til tilfredshed for kunden. Vi udvikler på baggrund af den enkelte kundens ønsker gennemtænkte og smarte totalløsninger, og vi kombinerer gerne vores kompetencer inden for VVS-installationer og kloak med blikkenslagerløsninger, så det hele spiller sammen. Skulle uheldet derfor være ude, og skulle et rør eller en del af din tagrende have brug for en renovering, eller ønsker du nyt badeværelse helt fra bunden, er vi klar til at hjælpe.

Dine ønsker kommer først

Vi ved, at tilfredse kunder er den bedste markedsføring for et firma som os, og derfor arbejder vi altid hårdt for at sikre, at vores serviceniveau er i top, og at alle løsninger dermed er tilpasset den enkelte kundes ønsker. Dette er altafgørende for, at vi har mange kunder, der vender tilbage.

Lad os høre fra dig!

Hvis du vil høre mere om, hvilket typer af VVS-opgaver, som vi kan hjælpe med, er du velkommen til at ringe på telefon 59 32 12 72 eller skrive på mail anita.vvs@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.